02.01.2018 17:56

Sunlight - nu også som fuldintegreret 2018

Sunlight introducere sin første integrerede autocamper fra modelåret 2018, der byder på ny komfort uden kompromisser. Den nye Sunlight kommer i to modeller - En I 69 L med Queensbed og sænkeseng og I 68 med enkeltsenge og sænkeseng. Begge modeller udstyret med alt der skal bruges til mobil beboelse, og en smule mere.

Den hidtige kvalitet er den samme: Fiat Ducato med bredspor chassis. Euro-6 motor, ABS, airbag i førerside, EBD bremsekraftfordeler, 5 års garanti mod utætheder, kørelys er standard, mørklægningsgardiner.

De nye integrerede fra Sunlight er 743 cm lange og der er sovepladser for op til 5 personer. Siddegruppe der består en bænk, bord og forsæder der kan vendes mod siddegruppen. Sædestoffet fås i Macadamia med grå/brune toner og Santa Cruz i mørkebrun.

I det direkte tilstødende køkken er der masser af plads til at tilberede lækre retter. Stor arbejdsflade, 3 gasblus, en stålvask samt rummeligt køleskab. Ligeledes er der et rummeligt, moderne badeværelse med toilet og separat brusebad.

Sunlight tilbyder ligeledes forskellige pakker, der er tilpasset den integrede autocamper og kan bestilles efter ønske. I grundpakken er der blandt andet hæve/kip tagluge, paneler i bruserum, spejl, pilotsæder med armlæn, LED indendørs belysning, ekstra stikdåser, førerdør.

Chassispakken inkluderer manual klimaanlæg i førerhuset, ESP med Traction Plus, Afhjælpning til punktering, airbag i passagerside, radioforberedelse med højtalere, fartpilot, forberedt til tågelygter.

Chassis-komfortpakke inkluderer 16-tommer fælge, læderrat, læder gearknop, instrumentpanel med forkromet frontramme og instrumentpanel,

Sidst men ikke mindst, fås Sunlight Aktivepakke med forskellige udvendige optiske features.

Sunlight er et mærke under Erwin Hymer Group.