Lej en plads

Opbevaring - parkering af din campingvogn - teltvogn eller trailer.

På Solhøjvej nr. 1 i Hedehusene - tæt ved jernbane linjen - kan vi tilbyde parkering og opbevaring af campingvogne og trailere. Trailere kan naturligvis være teltvogne. En trailer kan også være en bådtrailer med eller uden båd. Autocampere er også velkommen, men vi anbefaler indendørs til autocampere. Vi kan desværre ikke tilbyde indendørs opbevaring for tiden.

Pladsen er indhegnet og du modtager nøgle til pladsen, således at du kan hente og aflevere din campingvogn, når det passer bedst for dig. Vær venlig opmærksom på, at kørsel på pladsen kan være problematisk i perioder med meget regn og i en tøperriode, hvor der er meget fugtigt og derfor ikke egnet til kørsel. Pladsen er beregnet til opbevaring og ikke til, at man ofte henter og bringer sit køretøj.

Lejeperioden kan begynde når som helst - og minimum perioden er 12 måneder. Lejen for 12 måneder er for en campingvogn kr. 1800,00 som betales ved kontraktens underskrift.For en teltvogn er lejeprisen for 12 måneder kr. 1.000,00. Lille alm. trailer kr. 800,00. Lukket trailer og hestetrailer / bådtreiler kr. 1.500,00

Pladsen er overvåget og under daglig opsyn af en genbo. Du får tilbudt at købe en SMS alarm til kr. 1495,00. Den sender en SMS til dig ved evt. indbrud eller forsøg på det. Vi tilbyder dig køb af et GPS tracking system - som kan sporre din campingvogn - hvis nogen forsøger at stjæle din campingvogn. Prisen er omkring 2000 kr.    

Du opretter selv en lejekontrakt her på denne hjemmeside - ved at indtaste navn og adresse - mailadresse og data på det køretøj, som skal opbevares. Herefter betaler du lejen samt et nøgledepositum på 300 kroner - til vor bankkonto:

Reg. nr.: 2275 - Konto nr.: 0729-742-392.    eller: MobilePay på 20757502.

Når dette er modtaget af os sender vi omgående en nøgle til dig.

Herefter kan du køre til pladsen på Solhøjvej 1. i Hedehusene - hvor du kan vælge den plads som passer dig bedst.

Når du udfylder lejeoplysninger bedes du under bemærkninger skrive om du ønsker nøglen sendt eller om den kan leveres på din bopæl.